WC-fluisteraar in Viva

Ook op de w.c. drukken we onze persoonlijkheid uit in de inrichting...

‘I was young, I needed the money,’ zeggen actrices als ze eens eh… iets heel anders blijken te hebben gedaan dan we van ze gewend zijn.
Voor mij is het plezier van zo’n wilde klus de doorslaggevende factor, maar toch…

Zo werd ik gevraagd door het tijdschrift Viva om eens toiletten te lezen. Niet de pot, maar het hokje. Vooruit, welja, waarom niet eigenlijk?
De stap van tas naar toilet is maar klein: ook je w.c. richt je helemaal naar eigen smaak in omdat niet jan en allemaal ‘m zal bezoeken. Daarom zie je op het toilet veel terug van je persoonlijkheid. Net als in je tas.
En de Viva noemt me ‘wc-fluisteraar’. Holleeeeee. Dat kunnen niet veel mensen op hun CV zetten.
Download de pdf met het artikel door onder het plaatje ervan te eh… drukken.

Download hier de pdf: wcfluisterenyoeke.pdf 


Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen, Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *