Contact, boek bestellen, privacy

Is een workshop of lezing over Damestasjeslezen iets voor je event, informatiemarkt, symposium, personeelsfeest, vrijgezellenfeestje of congres? Kijk hier.

 

Meer weten over de mogelijkheden van Damestasjeslezen voor bedrijf, netwerkbijeenkomst of vriendinnendag? Of over Damestasjeslezen als teambuildingsactiviteit of communicatie-instrument?

Mail me even

 

Wil je het boek Damestasjeslezen bestellen?
Dat kan via mij voor een zeer voordelige prijs bij grotere hoeveelheden!

Een leuke attentie voor de klanten van je tassenwinkel, bijvoorbeeld.
Mail me voor de beste prijs.

 

 

Een Damestasjeslezen consult per mail voor jezelf, je zus of vriendin? Kijk hier wat ik van je nodig heb voor een mailconsult en Mail me even met alle gegevens.
De prijs voor een mailconsult is 45 euro incl. btw.

 

Meer weten over Yoeke Nagel? Kijk dan ook eens op mijn andere websites om meer te vinden over m’n andere werk als journalist, blufscrabble spelleider, schrijfcoach en trainer. Daar vind je ook de 14 boeken die ik inmiddels schreef. Of kom erbij op Facebook.

 

Boeken van Yoeke bestellen
Blog Yoeke Nagel
Yoeke op tv en zo

 

 

Ben je benieuwd hoe ik met je gegevens omga? Check die Privacy verklaring Yoeke Nagel hier. En over wat ik in je tasje zie zwijg ik ook.

Deze site werd gemaakt door Jan Runhardt van De Horde. Hij de techniek, ik de teksten en plaatjes, kostte het ons samen een enkele dag om ‘de lucht in’ te gaan.

3 reacties op Contact, boek bestellen, privacy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *