Bedrijfstraining of workshop damestasjeslezen

Teambuilding, lezing, informatiemarktTeambuilding damestasjeslezen

Damestas of herenbroekzak: er zit altijd meer in dan je denkt. Letterlijk. Zoals ook elke werknemer meer in z’n mars heeft dan er meestal uit komt.
Worden alle kwaliteiten van een team goed benut? Zitten medewerkers elkaar in de weg? Blijven er taken liggen omdat de rolverdeling binnen het team niet helder is? Wordt er wel goed samengewerkt?
Damestasjeslezen en herenbroekzakkijken geeft via de zijdeur een heldere kijk op wat er gebeurt in een team. Er hoeven geen akelige gesprekken te worden gevoerd: de sfeer blijft plezierig en vaak zelfs uitgesproken vrolijk.
Damestasjeslezen als teambuildingsbijeenkomst van een dagdeel of hele dag maakt bespreekbaar en zichtbaar wat eraan schort, maar ook waar de verbeteringsmogelijkheden zitten en hoe die te realiseren zijn.

Basisprijs 600,- excl. voor 1 dagdeel, 6 tot 25 deelnemers

Download hier de pdf met de column uit 
Speakers Academy Magazine 
over ‘Damestasjeslezen met ’t hele team’ -2011-

Lezing damestasjeslezen

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Een vrolijke en toch verdiepende kick-off van een symposium of een energizer na de pauze? Damestasjeslezen is een uitstekende keuze. Met grappige workshopelementen ontdekken de toehoorders gemakkelijk de verrassende vertaalslag van tas naar mens. Ook de herenbroekzak komt aan bod.
Er wordt onderling wat persoonlijke informatie uitgewisseld, er is een demonstratie tasjeslezen met een vrijwilliger (of twee), er worden nieuwe inzichten opgedaan over het eigen functioneren en dat van collega’s en, niet onbelangrijk: er mag gelachen worden. Bovendien geeft de lezing meer dan voldoende gespreksstof voor in de pauzes of tussendoor!
Afhankelijk van het thema van de dag kan de lezing worden aangepast om volledig aan te sluiten bij de rest van het programma.

Tijdsduur varieert op verzoek van een half uur tot twee uur.
Basisprijs 500,- excl. tot 300 deelnemers

 

Damestasjeslezen op beurs, informatiemarkt of symposium

Tussen alle kraampjes met zakelijke informatie mag een warme, persoonlijke noot met een vleugje humor eigenlijk niet ontbreken. Ik kom graag langs om voor de liefhebbers tas of broekzak te lezen aan de kraam. Natuurlijk neem ik dan ook mijn boeken mee die desgewenst gesigneerd mee naar huis kunnen worden genomen om nog eens rustig na te lezen hoe dat nou toch eigenlijk gaat, dat Damestasjeslezen. Goed te combineren met een lezing of workshop aan het begin van of halverwege de dag.

Basisprijs per uur 150,- excl. Combinatieprijs met workshop of lezing mogelijk.

Boekingen gaan snel en gemakkelijk via Spiritainment
Combinaties met andere interessante activiteiten of sprekers zijn altijd mogelijk.

Wat anderen ervan zeiden:

‘Interessante inzichten!’

“Hartelijk bedankt voor de inspirerende en grappige workshop Damestasjeslezen op grote hoogte! De (hilarische) feiten bewezen zichzelf in de ‘gelezen’ tassen. Nooit geweten dat de voorwerpen en het ‘leefgruis’ in je tas zoveel over de eigenaar van de tas zeggen! Ook het samenstellen van de ‘teamtas’ en jouw interpretatie ervan boden interessante inzichten. Hier kunnen we zeker op voortbouwen.”
 
T. van Ree
Ministerie van Veiligheid en Justitie

‘Goede dosis humor en een boodschap…’
“Als ik weer een Ladies Day mag organiseren voor Fontys Tilburg bel ik je zeker weer. Je brengt een enorme positieve energie met je mee en naast een goede dosis humor zeker ook een boodschap. Ik heb in ieder geval mijn handtas nader geanalyseerd en een hoop ballast die ik meedroeg eruit gehaald. Het feit dat ondanks de uitloop van ons programma de vrouwen geboeid bleven zitten en m.i. aan je lippen hingen is een compliment zonder woorden.”

Yvonne de Brouwer,
consultant bij Fontys Bestuursacademie Tilburg,
organisator Ladies Day 2011

‘Inzichten lijken zo simpel te ontstaan…’
“We hebben genoten van je workshop tasjeslezen. De verschillende componenten rond het vinden van individuele kwaliteiten was erg goed en gedurfd, maar ik durfde het risico met jou wel aan te gaan. De wijze waarop je ons samenbracht is door alle teamleden goed gewaardeerd, vooral vanwege je humor en de verrassende inzichten die opeens zo simpel lijken te ontstaan. Kortom: we gaan graag nog eens met je in zee. We hebben nog wel een paar afdelingen die op kunnen knappen van een kijkje in elkaars tas of broekzak…”

Teamleiding facilitair
van een grote landelijke organisatie in de non-profit sector

‘Autoriteit op je terrein…’
“We waren helemaal onder de indruk van je verbluffend rake typeringen. In geen drie jaar hebben we met ons team zoveel plezier gehad en tegelijkertijd zoveel nieuw inzicht opgedaan in ons functioneren! Je bent voor ons echt een autoriteit op je terrein.”

Bernadien van den Heuvel
P&O van een internationale financiële organisatie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *