Yoeke Nagel, damestasjeslezer

Yoeke Nagel, damestasjeslezer

Yoeke Nagel, damestasjeslezer. Aangenaam. Ik ontwikkelde de kunst van het Damestasjeslezen en schreef er een boek over: Damestasjeslezen – het orakel dat je met je meedraagt (2007, uitgeverij A3 boeken)

Wat heb je in je tas?

Voor zover ik weet was ik daarmee wereldwijd de allereerste die de geheime kennis van tassen beschikbaar maakte voor iedereen die naar zichzelf durft te kijken, via de spullen die we met ons meedragen. Natuurlijk: kijken in tassen gebeurt wel vaker. Maar weten wat je daar ziet en wat het zegt over de draagster van de tas is echt een kunst apart.

Spreker, trainer, coach en damestasjeslezer

Met ‘damestasjeslezen’ voegde ik een heel aantal eerdere opleidingen, inzichten en werkervaringen samen tot een verrassend praktisch geheel waarmee individuen, teams en groepen snel en pijnloos tot meer inzichten kunnen komen.
Ik werd opgeleid tot psychosociaal therapeute, ik ben ook journalist, heks en schrijfcoach. Ik heb ruime ervaring met het verzorgen van lezingen, workshops en in-company trainingen zoals teambuilding en verdieping van samenwerkingsverbanden. Ook Speakers Academy, De Spreker en Spiritainment zetten me graag in als spreker, workshopleider en teambuilder.

Nieuwe ideeen ontwikkelen

Ik stond aan de wieg van het affichemeisje Loesje, was hoofdredactrice van een landelijk tijdschrift, schrijf als freelance journalist voor dagbladen en tijdschriften en doceerde o.a. bewustzijnsveranderende technieken op internationale bijeenkomsten in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Canada en de Verenigde Staten. Met damestasjeslezen ontwikkelde ik een unieke teambuildings-activiteit waarbij snel en op een vrolijke manier het functioneren van een team helder wordt en kan worden bijgesteld. Ik vind het een lekkere uitdaging om mijn programma’s aan te passen bij de doelstelling van de opdrachtgever.
Al deze zaken leiden er toe dat ‘Damestasjeslezen’ zich nog steeds ontwikkelt; ik leer bij elke tas weer wat bij.

Mail me even om samen te overleggen met welke activiteiten ik je van dienst kan zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *