Vrolijke workshop damestasjeslezen

N.B.: overal waar ‘damestas’ staat wordt ook ‘broekzak’ bedoeld!

Workshop Damestasjeslezen

Een vriendinnendag? Netwerkbijeenkomst? Reünie? Samen damestasjeslezen geeft je een middag of avond om nooit te vergeten. Ook als je elkaar al jaren kent ontdek je via tas of broekzak gegarandeerd weer hele nieuwe aspecten van elkaar en… van jezelf. We beginnen met een uitgebreide, actieve inleiding over wat Damestasjeslezen is en hoe het werkt. Met wat vragen en oefeningen wordt snel duidelijk wat je eigen tas je eigenlijk te vertellen heeft. Natuurlijk vertel ik ook graag wat anekdotes over de ruim 4000 tassen die ik al te lezen kreeg. De tassen van de deelnemers kunnen gelezen worden, maar niemand wordt gedwongen om zich in de tas te laten kijken. We lezen er maximaal drie, daarna leer je er in de praktijk meer over.
Een workshop Damestasjeslezen is goed voor een vrolijke sfeer, maar er kunnen ook onverwacht persoonlijke zaken op tafel komen te liggen. Letterlijk: je kiepert je tas om of haalt je broekzakken leeg, om zo de diepere betekenis van de inhoud van te ontdekken. Het goede nieuws: je bent echt niet de enige met zo’n interessante verzameling voorwerpen op zak.

Na het lezen van een tas kan met kleine ingrepen – het verplaatsen van een voorwerp, het toevoegen of weghalen ervan – ‘Damestasjesmagie’ worden gedaan. Daarmee zet je goede voornemens kracht bij en laat je achter je wat z’n waarde heeft verloren.

Basisprijs: 450,-  voor een groep tot 10 personen.
Boeken zijn eventueel gesigneerd te bestellen voor alle deelnemers.
Tijdsduur 2 tot 6 uur (prijs in overleg).

 

Individueel consult damestasjeslezen

Heb je al eens meegedaan aan een lezing of workshop Damestasjeslezen en wil je graag een uitgebreid privé consult? Dat kan. Door samen goed te kijken naar de inhoud van je tas kunnen we de blokkades en uitdagingen in je leven goed in kaart brengen. Als je veel vragen hebt over een bepaald thema – relatie, gezondheid, geld, seks, werk, kinderen, ouders – dan richten we natuurlijk de aandacht specifiek daar op.

We sluiten in elk geval het consult af met damestasjesmagie om je tas om te toveren tot een krachtig en waardevol houvast in woelige tijden. Het is mogelijk om je individuele tassenconsult een vervolg te geven met bijvoorbeeld een Tarot Systeem Opstelling of een op maat gemaakt ritueel om een nieuwe stap in je leven vorm te geven.

 

Basisprijs: 85,-
duur van het consult: 2 uur

 

Mailconsult damestasjeslezen

Leuke verrassing voor je zus, collega of vriendin: een Damestasjesconsult per mail. Maak een foto van haar tas, laat haar die omkieperen en maak nog een of twee foto’s van het ongeordende stapeltje spullen dat eruit kwam rollen.

Als er een specifieke levensvraag is of een terugkerend thema, schrijf dat dan even in je begeleidende mail. Je hoeft verder alleen de naam van de tasdraagster te noemen en haar mailadres. Binnen maximaal een week (vakantieperiodes uitgesloten) nadat ik het geld en de foto’s heb ontvangen stuur ik haar persoonlijk een uitgebreide tassenlezing per mail. Nee, niet naar jou, sorry, want het blijft privé. Maar misschien wil ze je wel laten lezen wat haar tas haar vertelde, op jouw verzoek.

 

Basisprijs: 35,-
Groepskortingen mogelijk.

4 reacties op Vrolijke workshop damestasjeslezen

 1. RHS Veerig Verder, Zwolle schreef:

  Op 29 september zag de zolderverdieping van Het Refter in Zwolle helemaal rood en paars. Ruim 70 dames van de Red Hat Society genoten van het damestasjeslezen door Yoeke. Zij vertelde over de geschiedenis van de tas, de verschillende modellen en materialen en wat de tassen zeggen over de draagster van de tas, en dan met name over de inhoud. Het is altijd weer een verrassing wat iedereen meedraagt en wat dit over de eigenaresse zegt. Na afloop kreeg iedereen het boekje Damestasjeslezen mee naar huis om het nog eens rustig na te lezen. We kijken terug op een geslaagde middag. Met dank aan Yoeke.

  • yoekenagel schreef:

   Leuk! Ik vond het ook een geweldige middag. Veel nieuwe tassenverhalen gehoord, tijdens en na de workshop. Dank voor jullie uitnodiging, ladies in red – and purple.

 2. Carli schreef:

  Graag zelfde antwoord als op bovenstaande bericht. 13 juli hebben we een vrijgezellenfeest op locatie (cafe in Amsterdam) en we vroegen ons af of je daar kan komen en wat voor kosten dat met zich meebrengt. We dachten rond 17 uur en we zijn met z’n 18en. Rond 19 uur moeten we in ieder geval weer weg.
  Hoop snel van je te horen. Mvg Carli

 3. Sylvana schreef:

  Beste Yoeke,

  Mijn beste vriendin gaat op 14 December as trouwen.
  In November organiseer ik haar vrijgezellen feestje.
  Graag zou ik willen weten of je ook op locatie komt en wat de kosten zijn voor een tasjeslezenmiddag. We zijn met ong 15 meiden.
  Hoop snel van je te horen.

  Met vriendelijke groet,

  Sylvana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *