Tasjeslezen in de trein

De NS sponsort Luisterruit. Een podcasting-kanaal dat je kunt luisteren als je in de trein zit. Of nu, hier, natuurlijk. Het thema van #7 van Luisterruit is ‘Bagage’.
Podcaster Babette Rijkhoff droeg eraan bij en kieperde haar tas voor me om, want een potje Damestasjeslezen past prima in zo’n programma.
Babette is een typische rugzagdraagster. Dat hoor je meteen aan wat ze allemaal bij zich heeft. Afwasblokjes, bijvoorbeeld. Als logeetje tussen de vaste bewoners van haar tas. Luister wat er nog meer in zit en waarom.
Vanaf 7’07” gaat het over Damestasjeslezen.
Blijf daarna vooral ook nog even luisteren naar het prachtige gedicht over een Tas Gevuld Met Jaren.

https://soundcloud.com/user-980149797/7-bagage

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen, Geen categorie, voorbeeld tas. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *