Privéconsult – reactie

Dit is een andere tas dan die van het beschreven priveconsult

Wat een plezier om af en toe een reactie terug te krijgen over hoe diep een priveconsult Damestasjeslezen kan gaan! Dank dank, voor onderstaand bericht, speciaal geschreven door een damestasjesconsultnemer voor deze site.

Vandaag bij Yoeke geweest om mijn tas te laten lezen. In eerste instantie wilde ik de workshop doen maar om toch meer informatie te krijgen over mezelf heb ik later voor een persoonlijk consult gekozen.

Het begon gelijk prettig, de sfeer was goed en Yoeke bestudeerde mijn tas  alvast. Het boek wat ik erbij had gekregen heb ik bewust niet gelezen van te voren, ik wilde me volledig door haar laten verrassen. En dat heeft ze zeker gedaan!

Het ging écht over mij. En eerlijk gezegd voelde het als de normaalste zaak van de wereld wat zij allemaal over mij vertelde terwijl ze mij helemaal niet kent. De kwesties die op dit moment in mijn leven spelen kwamen daarbij duidelijk naar boven, maar ik heb ook teruggedacht aan tassen die ik eerder heb gehad en wat dat mij nu kon vertellen over die periode in mijn leven.

Thuisgekomen heb ik het hele gesprek in de computer gezet en op dat moment dat het allemaal weer passeerde wist ik dat ik  hele goede richtlijnen had gekregen om weer een stap verder te komen in mijn proces. Sommige dingen werden in één keer heel duidelijk en andere was ik me al van bewust maar wist nog niet goed hoe hiermee om te gaan.

Yoeke is een prettige persoonlijkheid in de omgang en ik vond het totaal niet moeilijk om met haar zulke persoonlijke dingen te bespreken. Ze geeft zeer goede tips en maakt je bewust van jezelf.

Ik heb er heel erg van genoten, het was serieus, maar we hebben ook gelachen en grapjes gemaakt. Al met al een ervaring die ik niet zou willen missen.

 

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen, Geen categorie, voorbeeld tas met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *