Ministeriele teambuilding

Het uitzicht vanaf de 36e verdieping van het ministerie. Rechts het Malieveld. In de verte de zee.

Het uitzicht vanaf de 36e verdieping van het ministerie. Rechts het Malieveld. In de verte de zee.

Als Damestasjeslezer word ik nogal eens uitgenodigd op plekken waar ik anders niet zou komen.
Zo stond ik laatst voor een groep medewerkers van een ministerie voor een workshop Damestasjeslezen om een teamtas samen te stellen – op de 36e verdieping van een van die nieuwe gebouwen in Den Haag. Dat is hoog.

En dan is het wel zo aardig dat er ook veel duidelijk wordt bij zo’n sessie. Zo werd aan de teamtas nogal wat toegevoegd om de onderlinge samenwerking verder te verbeteren: een rekenmachientje om meer zicht te krijgen op het beschikbare budget, een voorzittershamer om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en een 3D-bril voor overzicht en richtingbepaling. Zo draagt iedereen op z’n eigen manier iets bij aan het welzijn van het land. Ook de Damestasjeslezer.

Vlak voor de teambuildingsworkshop Damestasjeslezen

Vlak voor de teambuildingsworkshop Damestasjeslezen

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *