Heb je ook een Tassenverhaal?

“Toen mijn grootmoeder dement werd ging ze haar tasje als houvast in het leven te beschouwen. Waar ze ook heen ging, haar tasje klemde ze in haar hand. Niemand mocht er aan komen. Na haar overlijden knipte mijn vader de tas open. Hij zat boordevol koffiepunten. Haar schat.”

 

In de loop van de tijd las ik meer dan 4000 tasjes. Daar kreeg ik heel vaak een mooi tassenverhaal bij te horen. Heb jij ook zo’n verhaal? Over hoe je tas je ondersteunde in een moeilijke periode? Wat je in die tweedehands tas vond? Wie je deze tas gaf en waarom? Waar je je tas terugvond toen je hem drie weken kwijt was geweest?
Schrijf je verhaal hier op!

 

N.B.: met het opschrijven van je tassenverhaal op dit blog geef je mij ook toestemming om het eventueel te gebruiken bij een volgend boek. Dank je wel!

De prachtige foto op deze pagina werd gemaakt door kunstenares Kitty Boon.

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Heb je ook een Tassenverhaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *