Alles heeft waarde

Deze tas is van een vrouw die van alles de waarde in kan zien. Een mooie eigenschap: iedereen en alles wordt gewaardeerd. De schaduwkant: wanneer heeft iets z’n waarde verloren? Wanneer mag iets weg? Het mes en het nagelschaartje duiden op het maken van onderscheid. De ‘horcrux’ kan verwijderd worden van voorwerpen die hun waarde inmiddels hebben verloren: verpakkingsmateriaal, de keycord die nooit gebruikt wordt. Alles wat ruimte inneemt zonder waarde toe te voegen, ontneemt de draagster van de tas ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen en zelf meer ruimte in te nemen. De camera wijst erop dat ze nu al af en toe zoveel leuke, nieuwe indrukken opdoet die achteraan het programma van verwerken staan, dat ze ze opslaat om later nog eens aan terug te denken. Toch is ze bereid tot zelfreflectie (het spiegeltje), dus alles komt zeker goed.

Alles heeft waarde

en toch moet er wel eens iets weg om ruimte te maken

 

 

 

 

 

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen, Geen categorie, voorbeeld tas met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *