Enkeltasje: autonome feestvierder

Feestende autonome vrouwen: enkeltasje

Je kiest de tas die bij je past. Tot nu toe was het heuptasje het meest geschikte model voor vrouwen die zweren bij onafhankelijkheid, autonomie en controle over hun eigen leven.
De vrolijkerds onder de autonome vrouwen kunnen sinds kort overstappen op een totaal nieuw model: het enkeltasje. De karakteristieken:
Handen vrij, geen verplichtingen naar kinderen of partner (want er is geen ruimte voor meer spullen dan dat wat je zelf absoluut noodzakelijk vindt om een avondje uit te overleven) en toch een plekje om lipstick en een tientje in mee te nemen.

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *