Universitair Damestasjeslezen

LeidenDamestasjeslezenSsssst… Schuif even aan in de collegebanken van de Universiteit van Leiden.
Het hele symposium op 24 april 2017 gaat over technieken om de toekomst te voorspellen, het heden te duiden en het verleden te begrijpen.
‘Divinatory Techniques in the Netherlands’, heet deze lezing van Hanneke Minkjan, die jaren onderzoek deed naar de Nederlandse Nieuwe Heidenen.
De hoofdtitel is weliswaar ‘What Cards and Coins reveal’ (Wat kaarten en munten onthullen) maar ook Tarot Systeem Opstellingen en ‘Lady Purse Reading’ – het neo-klassieke Damestasjeslezen – staan in de lijst van waarzegtechnieken. Universitair damestasjeslezen dus. Met, onder andere, een foto van mij, omdat ik die twee bedacht en ontwikkeld heb. Keileuk! Zo kom ik toch nog eens op een universiteit terecht.

Zonder academische opleiding

Trouwens: Damestasjeslezen en Tarot Systeem Opstellingen zijn uitstekend te gebruiken bij groepen, al heb je een collegezaal vol. Je hoeft er geen academische opleiding voor te hebben om er een lezing of workshop over te organiseren met Yoeke Nagel. Mail even voor een vriendinnenfeest, een teambuilding, een bijzondere verjaardag of een vrijgezellenmiddag met Damestasjeslezen.

Mail voor meer informatie en overleg.

(Mijn grote dank voor de foto’s gaan uit naar de dappere student die het hele college volgde, en naar de tussenpersoon die me er op wees!).

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen, Geen categorie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *