Tassenliedjes

krachtleeuw“We doen een uur interview voor Studio Alphen.nl,” zei Marian van Noort, radiomaakster, “over Damestasjeslezen en wat jij verder zoal doet. En noem dan even vijf liedjes die we tussendoor kunnen draaien.”

Vijf Tassenliedjes… Pfoeiiii! Snel een oproepje op Facebook gezet dus om aan meedenkers te vragen naar goede nummers. Nou jaaaaaa zeg, wat er al niet wordt gezongen over tassen!
Ik geef je linkjes naar de mooiste.
En na de uitzending natuurlijk ook een linkje naar het interview.

En 10 Tassenliedjes op een rij vind je hier.

Dank dank, Wilma Mulder, Mieke Tennant, Hetty ten Holt, Rene Hildesheim, Maurice Kummer!

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen, meer dan tasjeslezen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *