Frankrijk leest eindelijk tasjes

De mysterieuze inhoud van de Franse tas

Het heeft drie jaar geduurd sinds het verschijnen van mijn boek ‘Damestasjeslezen’, maar nu is het principe ook tot Frankrijk doorgedrongen. De Franse socioloog Jean-Claude Kaufmann (Sorbonne) publiceerde daar in april 2012 het boek ‘Le sac, un petit monde d’amour‘ omdat hij verrast was hoe intiem de inhoud van een damestas is.
Ja. Duhhh… Maar goed, dat het waar is staat wel vast.
Catherine Keijl was zo onder de indruk van de aankondiging van het boek dat ze er zelfs een column aan wijdde in de Telegraaf.

Wil je ook weten wat het dan betekent, de spullen die je in die tas met je meedraagt, dan ben je hier in Nederland of Belgiƫ heel wat beter af dan in Frankrijk. Daar is de theorie nu wel al bekend, maar voor het in de praktijk laten lezen van een damestasje of herenbroekzak kun je in Zwolle of Hilversum direct terecht bij mijn workshops. Welkom!
En wees er vooral snel bij, want als dat boek van Kaufmann eenmaal vertaald is naar het Nederlands, moet ik waarschijnlijk hard rennen om overal uit te leggen hoe je die inzichten dan toepast, met damestasjesconsulten door heel West-Europa…
Nu heb ik af en toe nog tijd. Maak er gebruik van.

WIN EEN WORKSHOP!
Raad wat er in de Franse damestas zit en win een workshop Damestasjeslezen in Zwolle of Hilversum ter waarde van 35 euro! Schrijf je antwoord hieronder bij ‘commentaren’.
Hier lees je wanneer de workshops plaatsvinden.

Over yoekenagel

Yoeke Nagel ontdekte en ontwikkelde Damestasjeslezen vanaf 2007. 'Kijk in een damestas en je kijkt in de ziel van een vrouw,' is haar uitgangspunt. In 2008 verscheen haar boek hierover bij A3boeken: Damestasjeslezen - het orakel dat je met je meedraagt. In haar werk als damestasjeslezer combineert zij haar jarenlange journalistieke ervaring en achtergrond als psychosociaal therapeut. NLP, systeemopstellingen en symboolduiding vormen de basis van Damestasjeslezen. Yoeke Nagel is beschikbaar voor inspirerende teambuildings, vrolijke lezingen en gezellige workshops voor vrouwen en mannen. Ook Broekzakkijken en Portemonneelezen komen aan de orde.
Dit bericht is geplaatst in damestasjeslezen, Geen categorie met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Frankrijk leest eindelijk tasjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *